Skøien Gastrobar

17.MAI HOS OSS!

Nyt nasjonaldagen på Skøyen! Vi holder åpent for private selskapet, perfekt for en hyggelig og minneverdig feiring med venner og familie.

 

Nyt god mat, drikke og en herlig stemning i flotte omgivelser!

 

 

TA KONTAKT

 


 

SELSKAPSMENY

FORRETTER

Fjøl

Serranoskinke, Manchego ost Serveres med marinerte oliven, brød og aioli.

Allergener: melk, egg, hvete, sennep & sulfitt.


Reker al Pil Pil

Villreker stekt i olivenolje, hvitløk og chili. Serveres med surdeigsbrød og aioli. Allergener: hvete, sennep, egg, sulfitt & skalldyr.

 

Arancini

Villsopp og mozzarella. Allergener: hvete, melk, egg & sulfitt.

 

HOVEDRETTER

Ytrefilet

Okse (220 g) servert med kokkens kremede estragonsaus, aspargesbønner, brokkolini, pommes frites og aioli.

Allergener: melk, egg, sennep, sulfitt & selleri.

Pannestekt torsk

Blomkålpuré, aspargesbønner, småpotet og hvitvinssaus.
Allergener: fisk, skalldyr, melk & sulfitt.

Pappardelle pasta

Parmesan, brun smørsaus, spinat, blomkål, chèvre.

Allergener: hvete & melk.

DESSERTER

Smuldrepai med plommer & eple

Serveres med vaniljeis.

Allergener: hvete, melk & sulfitt.
Petit Four Dobbel sjokolade

Serveres med mascarpone-is, salt karamellsaus og konfiterte valnøtter.

Allergener: melk, egg, valnøtter & sulfitt.