17.MAI HOS OSS!
Nyt nasjonaldagen på Skøyen! Vi holder åpent for private selskapet, perfekt for en hyggelig og minneverdig feiring med venner og familie.
Nyt god mat, drikke og en herlig stemning i flotte omgivelser!
TA KONTAKT
SELSKAPSMENY
FORRETTER
Fjøl
Serranoskinke, Manchego ost Serveres med marinerte oliven, brød og aioli.
Allergener: melk, egg, hvete, sennep & sulfitt.
Reker al Pil Pil
Villreker stekt i olivenolje, hvitløk og chili. Serveres med surdeigsbrød og aioli. Allergener: hvete, sennep, egg, sulfitt & skalldyr.
Arancini
Villsopp og mozzarella. Allergener: hvete, melk, egg & sulfitt.
HOVEDRETTER
Ytrefilet
Okse (220 g) servert med kokkens kremede estragonsaus, aspargesbønner, brokkolini, pommes frites og aioli.
Allergener: melk, egg, sennep, sulfitt & selleri.
Pannestekt torsk
Blomkålpuré, aspargesbønner, småpotet og hvitvinssaus.
Allergener: fisk, skalldyr, melk & sulfitt.
Pappardelle pasta
Parmesan, brun smørsaus, spinat, blomkål, chèvre.
Allergener: hvete & melk.
DESSERTER
Smuldrepai med plommer & eple
Serveres med vaniljeis.
Allergener: hvete, melk & sulfitt.
Petit Four Dobbel sjokolade
Serveres med mascarpone-is, salt karamellsaus og konfiterte valnøtter.
Allergener: melk, egg, valnøtter & sulfitt.