Ønsker du å leie Skøien Gastrobar?

 

Fine lokaler er til for å brukes. Derfor ønsker vi at nabolaget skal benytte seg av Skøien Gastrobar som en utvidelse av sitt eget hjem. Navnefest, konfirmasjon, bursdag, firmafest eller bare en helt vanlig kveld med venner. Ønsker du å invitere flere gjester enn du har plass til, så inviter dem hit!

 

I nærtilslutning finner du også flotte møte – og konferansesaler med en total kapasitet opptil 200 sitteplasser, her nyter du av høy kvalitetsteknologi og lufteanlegg. Det perfekte opplegget for selskaper som ønsker muligheten til en kombinasjon av noe faglig med hyggelig middag i etterkant. Les mer om Skøyen Atrium Konferanse her

 

Ønsker du å booke restauranten for et arrangement, eller har du andre henvendelser?

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så følger vi deg opp så snart vi kan.

 

Send en epost

 

 

Vi har flere steder i Oslo!

Som passer perfekt for ulike arrangementer, fra faglig til sosialt innehold.

SE FLERE!

Ta kontakt

Åpningstider

Tirsdag – Fredag kl. 11:00 – 20:00 *

* Kjøkkenet stenger

 

Lørdag Stengt * (Åpent kun for lukket selskap)

 

Booking
+47 456 33 998
booking@skoiengastrobar.no

4Service sine andre lokasjoner

SALOME
Salome ligger i Bjørvika, ved siden av Deichmanske Bibliotek og rett overfor Operaen. Salome er en kombinert bacaro og trattoria. En bacaro er en venetiansk vinbar, et uformelt møtested med vin på glass, enkle drinker og cicchetti – småretter. I trattoriaen serverer vi klassiske venetianske retter som carpaccio og linguine alle vongole, samt rike raguer og kjøttretter. Vi har en bakerovn hvor vi lager carta di musica, pizza og andre brødretter og tilbereder alt fra fisk til varme sandwicher. Se nettside.

Konferanselokaler

Tribe Oslo
Tribe Oslo er et kontorfellesskap og møteromsenter i det massive trebygget på Valle. Vi tilbyr moderne fasiliteter og et mattilbud som gjør hverdagen til en fest. Se nettside.

 

Salongen
I Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo sentrum, ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer. Se nettside.