Ønsker du å leie Skøien Gastrobar?

 

Fine lokaler er til for å brukes. Derfor ønsker vi at nabolaget skal benytte seg av Skøien Gastrobar som en utvidelse av sitt eget hjem. Navnefest, konfirmasjon, bursdag, firmafest eller bare en helt vanlig kveld med venner. Ønsker du å invitere flere gjester enn du har plass til, så inviter dem hit!

 

Ønsker du å booke restauranten for et arrangement, eller har du andre henvendelser?

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så følger vi deg opp så snart vi kan.

 

Send en epost

Ta kontakt

Åpningstider

 

Booking
+47 456 33 998
booking@skoiengastrobar.no

 

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent fra 11.00 – 20.00

4Service sine andre lokasjoner

Edda
Restaurant EDDA er lokalisert i hjertet av Oslo rett ved siden av Den norske Opera. Vi serverer tradisjonsrike smaker med inspirasjon fra det glemte norske spiskammeret. Se nettside.

 

Trewerket
Velkommen til restaurant Trewerket beliggende i Valle Wood, Norges mest unike bygg i massivtre! Kom gjerne innom for lunsj, en god middag eller vår fristende søndagsbrunsj. Se nettside.

Konferanselokaler

Tribe Oslo
Tribe Oslo er et kontorfellesskap og møteromsenter i det massive trebygget på Valle. Vi tilbyr moderne fasiliteter og et mattilbud som gjør hverdagen til en fest. Se nettside.

 

Salongen
I Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo sentrum, ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer. Se nettside.