Vår meny byr på hjemmelaget mat med kjærlighet

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Forretter

Fjøl ( 2 personer) | 345,-

Serranoskinke, manchego ost og dadler med bacon. Serveres med marinerte oliven, brød og aioli.

Allergener: Melk ,egg, hvete, sennep & sulfitt.

 

Løk suppe | 145,-

Smaksatt med timian og rosmarin. Serveres med smør crostini og chevre ost.

Allergener: Hvete, melk, selleri & sulfitt.

 

Reker Pil Pil| 175,-

Villreker stekt i olivenolje, hvitløk og chili. Serveres med surdeigsbrød og aioli.

Allergener: Hvete, sennep, egg sulfitt & skalldyr.

.

 

Hovedretter

Avokado toast| 215,-

Serveres på surdeigsbrød med salat, persillemajones, egg og syltet løk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete.

 

Villsopp Risotto | 225,-

Serveres med parmesanost og krydder olje.

+ Serrano 60,-

+ Kylling 80,-

Allergener: Sennep, sulfitt & melk.

 

Gnocchi| 245,-

Brun smørsaus med sitron, sautert blomkål, spinat, halloumi, parmesan, persillepesto og soyabønner.

+ Serrano 60,-

Allergener: Hvete, egg, soya, melk & sulfitt.

 

Biff bourguignon| 285,-

Rødvin braisert norsk biff, sopp og bacon.

Serveres med hjemmelaget potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Steak sandwich| 245,-

Serveres på surdeigsbrød med 120 gr. indrefilet, sopp, ruccola og pepperrot.

Allergener: Hvete, sulfitt, sennep & egg.

 

Steak & Fries I 375,-

220 gr ytrefilet servert med pommes frites, aioli, salat og hjemmelaget forestière saus.

Allergener: Egg, sulfitt, selleri, sennep & melk.

 

Cæsar salat med kylling | 265,-

Romanosalat, bacon, parmesan

og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete.

 

Fiskesuppe| 255,-

Blåskjell, purre, vårløk, chili, gulrøtter og erter.

Serveres med brød og aioli.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri & hvete.

 

Fish ‘N Chips| 265,-

Stekt torsk, ertestuing med mynte, tartar saus,

grillet sitron & pommes frites.

+ DIRTY FRIES kr 35,-

Allergener: Hvete, melk, sennep, egg, fisk & bygg.

 

Husets Burger | 249,- / Dobbel l 349,-

180 gr. burger servert med salat, chipotle majones, konfitert løk og sylteagurk. Serveres med pommes frites og aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola,

skogssopp eller halloumi 40,-

+DIRTY FRIES 35,-

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt.

 

 

Tilbehør

Brød & aioli | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Pommes Frites | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt.

 

Dirty fries | 95,-

Allergener: Melk, sennep, sulfitt og egg.

 

 

Desserter

 

Dobbel sjokolade Petit Four | 145,-

Med Mascarpone is ,salt karamell

saus og konfitert valnøtter.

Allergener: Melk, egg, valnøtter & sulfitt.

 

Sitron elskere| 145,-

Sitron krem kake med hvit sjokolade og yoghurt. Serveres med bringebær crumble.

Allergener: Melk & sulfitt.

Eple smuldre pai | 135,-

Serveres med vaniljeis.

Allergener: Hvete, melk & sulfitt.

 

Take Away 12:00 - 19:00

Biff bourguignon| 285,-

Rødvin braisert norsk biff, sopp, bacon. Serveres med hjemmelaget potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Avocado toast| 215,-

Serveres på surdeigs brød med salat, persille majones, egg og syltet løk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete.

 

Ceasar Salat med Kylling| 265,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete.

 

For bestilling ring +47 456 33 998

Eller kom innom oss!

ENG

APPETIZERS

Charquterie (2 personer) | 345,-

Serrano ham, manchego cheese and dates with bacon. Served with marinated olives, bread and aioli.

Allergens: Milk, egg, wheat, mustard & sulphite.

 

Onion soup I 145,-

Flavorde with thyme and rosemary. Served with butter crostini and chevre cheese.

Allergens: Wheat, milk & sulphite.

 

Shrimp Pil Pil | 175,-

Wild prawns fried in olive oil, garlic and chili. Served with sourdough bread and aioli.

Allergens: Wheat, mustard, sulphite & shellfish.

 

 

MAIN

 

Avocado toast | 215,-

Served on sourdough bread with salad, parsley mayonnaise, egg and pickled onions.

Allergens: Egg, mustard, sulphite & wheat.

 

Wild Mushroom Risotto | 225,-

Served with parmesan cheese and seasoning oil.

+ Serrano 60,-

+ Chicken 80,-

Allergens: Mustard, sulphite & milk.

 

Gnocchi | 245,-

Brown butter sauce with lemon, sautéed cauliflower, spinach, halloumi, parmesan, parsley pesto

and soybeans.

+Serrano 60

Allergens: Wheat, egg, soy, milk & sulphite.

 

Beef bourguignon| 285,-

Red wine braised Norwegian beef, mushrooms and bacon. Served with homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphite & celery.

 

Steak sandwich | 245,-

120 grams of tenderloin served on sourdough bread with mushrooms, arugula and horseradish.

Allergens: Wheat, sulphite, mustard & egg.

 

Steak & Fries I 375,-

Sirloin 220 grams, french fries, aioli, salad and homemade forestière sauce.

Allergens: Egg, sulphite, celery, mustard & milk.

 

Cæsar Salad with Chicken | 265,-

Romanosalad, bacon, parmesan

and homemade croutons.

Allergens: Fish, egg, sulphite, milk & wheat.

 

Fishsoup | 255,-

Mussels, leeks, spring onions, chillies, carrots and peas. Served with bread and aioli.

Allergens: Molluscs, fish, sulphite, milk, celery & wheat.

Fish ‘N Chips| 265,-

Fried cod, pea stew with mint, tartar sauce, grilled lemon and fries.

+ Dirty fries 35

Allergens: Wheat, milk, mustard, egg, fish & barley.

 

House Burger | 249,- / Double 349,-

180 gr. burger served with salad, chipotle mayonnaise, confit onion, pickled cucumber, fries and aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, forest mushrooms, halloumi 40,- /PCS

+Dirty Fries 35,-

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soya & sulphite.

 

SIDES

Dirty Fries | 95,-

Allergens: Milk, mustard, sulphite, and eggs.

 

Bread & Aioli | 75,-

Allergens: Mustard, sulphite, and eggs.

 

Pommes Frites | 75,-

Allergens: Mustard, sulphite, and eggs.

 

Olives | 75,-

Allergens: Sulphite.

 

DESSERTS

 

Double Chocolate Petit Four I 145,-

With mascarpone ice cream, salted caramel

sauce and candied walnuts.

Allergens: Milk, eggs, walnuts & sulphite.

 

Lemon lovers | 145,-

Lemon cream cake with white chocolate and yoghurt. Served with raspberry crumble.

Allergens: Milk & sulphite.

 

Apple crumble pie | 135,-

Served with vanilla ice cream.

Allergens: Wheat, milk & sulphite.

 

These are some minor corrections and formatting improvements to your menu.

Please make any additional changes or clarifications as needed.