Vår meny byr på hjemmelaget mat med kjærlighet

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Lunsj (11.00 – 15.00)

Forretter

Jule Fjøl (2 personer) | 305,-

Fenalår, okserull, Norskprodusert blåmuggost fra Strandli gård, sennepsmajones, og portvinsreduksjon. Serveres med rugbrød og potetlefse.

Allergener: Sulfitt, melk, egg, sennep, hvete, og rug.

 

Gulrotsuppe | 99,-

Laget med ingefær og chili, bacon, stekte gresskarfrø, kokosmelk og ristet surdeigsbrød.

Allergener: Rug, hvete og melk.

 

Akevittgravet Laks Bruschetta | 145,-

Serveres med sennep majones, salat, avocado. Toppet med Akevitt gravet laks.

Allergener: Sennep, sulfitt, hvete, fisk og melk.

 

Hovedretter

Cæsar salat med kylling | 265,-

Romano salat, bacon, parmesan, og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk og hvete.

 

Husets Burger | 249,- / Dobbe l 349,-

180 gr. burger servert med salat, chipotle majones, konfitert løk og sylte agurk. Serveres med pommes frites og aioli.

+Bacon, cheddar, gorgonzola, skogs sopp, halloumi 40,-/stk

+DIRTY FRIES 35,-

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt.

 

Fiskesuppe | 255,-

Blåskjell, Torsk, purre, vårløk, gulrøtter, erter og chiliolje. Serveres med brød og aioli.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri og hvete.

 

Fish ‘N Chips | 265,-

Stekt torsk, ertestuing med mynte, tartarsaus, grillet sitron og pommes frites.

+DIRTY FRIES kr 35,-

Allergener: Hvete, melk, sennep, egg, fisk og bygg.

 

Jule Pappardelle | 235,-

Laget med gresskar og chèvre, serveres med spinat, kardemommesaus, konfiterte valnøtter, tyttebær og juleeple.

Allergener: Hvete, melk, egg, sulfitt.

 

Avokado toast | 215,-

Serveres på surdeigsbrød med salat, persillemajones, egg og syltet løk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt, og hvete.

 

Ribbe Sandwich | 265,-

Ribbe av frittgående skogs gris fra Spikerhud gård i Vang. Serveres på surdeigs brød med hjemmelaget senneps majones, rødkål, syltet løk, og sjysaus.

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt, melk og egg.

 

Beouf bourguignon | 285,-

Rødvin braisert norsk biff, sopp, bacon. Serveres med hjemmelaget potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt og selleri.

 

 

Tilbehør

Brød & aioli | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Pommes Frites | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt.

 

Dirty fries | 95,-

Allergener: Melk, sennep, sulfitt og egg.

 

 

Desserter

 

Créme Brûlée | 145,-

Serveres med multe iskrem.

Allergener: Egg og melk.

 

Sjokoladefondant | 145,-

Serveres med vanilje iskrem.

Allergener: Hvete, melk og egg.

 

Fra kl. (15:00 – 20:00)

Forretter

 

Avocadotartar med Akevittgravet Laks 175,-

Tartar med avocado, kremost, tomater, koriander, rødkål, crostini og syltede sennepsfrø. Toppet med Akevittgravet laks.

Allergener: Sennep, sulfitt, hvete, fisk og melk.

 

Jule Fjøl (2 personer) | 385,-

Fenalår, spekeskinke fra Tronfjell, okserull, Norskprodusert blåmuggost fra Strandli gård, sennepsmajones og portvinsreduksjon. Servert med rugbrød og potetlefse.

Allergener: Sulfitt, melk, egg, sennep, hvete og rug.

 

Gulrotsuppe | 125,-

Laget med ingefær og chili, bacon, stekte gresskarfrø, kokosmelk og ristet surdeigs brød.

Allergener: Rug, hvete og melk.

 

HOVEDRETTER

 

Husets Burger | 249,- / Doble | 349,-

180 gr. burger servert med salat, chipotle majones, konfitert løk og sylteagurk. Serveres med pommes frites og aioli.

+Bacon, cheddar, gorgonzola, skogssopp, halloumi 40,-/stk

+DIRTY FRIES 35,-

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya og sulfitt.

 

Fiskesuppe | 255,-

Blåskjell, Torsk, purre, vårløk, chili olje, gulrøtter og erter. Serveres med brød og aioli.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri og hvete.

 

Jule Pappardelle | 235,-

Laget med gresskar og chèvre, serveres med spinat, kardemommesaus, konfiterte valnøtter, tyttebær og juleeple.

Allergener: Hvete, melk, egg og sulfitt.

 

Beouf bourguignon | 285,-

Rødvin braisert norsk biff, sopp, bacon. Serveres med hjemmelaget potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt og selleri.

 

Jule Torsk | 375,-

Panne stekt atlanterhavstorsk serveres med gulrøtter, petit pois-puré, mandelpoteter, rosenkål, bacon og røkt champagne saus.

Allergener: Skalldyr, egg, melk, sulfitt og fisk.

 

Jule Ribbe | 375,-

Ribbe av frittgående glad skogs gris fra Spikerhuda i Vang. Serveres med rødkål tilsmakt eple, mandelpoteter og hjemmelaget jule saus. Kan serveres med tyttebær etter ønske.

Allergener: Sulfitt og melk.

 

Villsopp Risotto | 225,-

Serveres med parmesanost og krydder olje.

+Kylling 80,-

Allergener: Sennep, sulfitt og melk.

 

Cæsar salat med kylling | 265,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk og hvete.

 

 

 

DESSERTER

 

Créme Brûlée | 145,-

Serveres med multe iskrem.

Allergener: Egg og melk.

 

Sjokoladefondant | 145,-

Serveres med vaniljeiskrem.

Allergener: Hvete, melk og egg.

 

 

 

TILBEHØR

Brød & aioli | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Pommes Frites | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt og egg.

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt.

 

Dirty fries | 95,-

Allergener: Melk, sennep, sulfitt og egg.

 

Book bord

Take Away 12:00 - 19:00

Biff bourguignon| 285,-

Rødvin braisert norsk biff, sopp, bacon. Serveres med hjemmelaget potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Avocado toast| 215,-

Serveres på surdeigs brød med salat, persille majones, egg og syltet løk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete.

 

Ceasar Salat med Kylling| 265,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete.

 

For bestilling ring +47 456 33 998

Eller kom innom oss!

ENG

LUNCH (KL. 11:00 – 15:00)

 

APPETIZERS

Christmas Charcuterie (2 persons) | 305,-

Servede with mustard, mayonnaise, lettuce, avocado, and topped with Aquavit-cured salmon.

Allergens: Mustard, sulphite, wheat, fish, and milk.

 

Carrot Soup | 99,-

Fennel, ox roll, Norwegian blue mold cheese from Strandli Farm, mustard mayonnaise, and port wine reduction. Served with rye bread and potato lefse

Allergens: Sulphite, milk, eggs, mustard, wheat, and rye.

 

Avocado Tartare with Aquavit-Cured Salmon | 175

Made with ginger and chili, bacon, roasted pumpkin seeds, coconut milk, and toasted sourdough bread.

Allergens: Rye, wheat, and milk.

 

 

MAIN

 

Pumpkin and Chèvre Salad | 215,-

Made with pumpkin and chèvre, served with spinach, cardamom sauce, confited walnuts, thickets, and Christmas apple.

Allergens: Wheat, milk, eggs, sulphite.

 

Avocado Toast | 215,-

Served on sourdough bread with salad, parsley mayonnaise, eggs, and pickled onions.

Allergens: Eggs, mustard, sulphite, and wheat.

 

Wild Mushroom Risotto | 225,-

Served with Parmesan cheese and clove oil.

+Chicken 80,-

Allergens: Mustard, sulphite, and milk.

 

Caesar Salad with Chicken | 265,-

Romaine salad, bacon, Parmesan, and homemade croutons.

Allergens: Fish, eggs, sulphite, milk, and wheat.

 

House Burger | 249,- / Double | 349,-

180g burger served with salad, chipotle mayonnaise, confited onions, and pickles. Served with French fries and aioli.

+Add Bacon, cheddar, gorgonzola, forrest mushroom, halloumi 40,- each.

+DIRTY FRIES 35,-

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soy, and sulphite.

 

Fish Soup | 255,-

Mussels, cod, leeks, spring onions, chili oil, carrots, and peas. Served with bread and aioli.

Allergens: Mollusks, fish, sulphite, milk, celery, and wheat.

 

Fish ‘N Chips | 265,-

Roasted cod, pea stew with mint, tartar sauce,

grilled lemon, and French fries.

+DIRTY FRIES 35,-

Allergens: Wheat, milk, mustard, eggs, fish, and barley.

 

Christmas Pappardelle | 235,-

Ribs of free-range forest pigs from Spikkerud Farm in Vang. Served on sourdough bread with homemade mustard mayonnaise, red cabbage, pickled onions, and gravy.

Allergens: Wheat, mustard, sulphite, milk, and eggs.

 

Boeuf Bourguignon | 285,-

Red wine-braised Norwegian beef, mushrooms, bacon. Served with homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphite, and celery.

 

Ribb Sandwich | 265,-

Ribes of free-range forest pigs from Spikkerud Farm in Vang. Served on sourdough bread with homemade mustard mayonnaise, red cabbage, pickled onions, and gravy.

Allergens: Wheat, mustard, sulphite, milk, and eggs.

 

SIDES

Dirty Fries | 95,-

Allergens: Milk, mustard, sulphite, and eggs.

 

Bread & Aioli | 75,-

Allergens: Mustard, sulphite, and eggs.

 

Pommes Frites | 75,-

Allergens: Mustard, sulphite, and eggs.

 

Olives | 75,-

Allergens: Sulphite.

 

DESSERTS

 

Crème Brûlée | 145,-

Served with cloudberry ice cream. Allergens: Eggs and milk.

 

Sjokoladefondant | 145,-

Served with vanilla ice cream. Allergens: Wheat, milk, and eggs.

 

These are some minor corrections and formatting improvements to your menu. Please make any additional changes or clarifications as needed.

DINNER (KL. 15:00 – 20:00)

 

APPETIZERS

Christmas Charcuterie (2 persons) | 385,-

Fenalaar, cured ham from Mt. Tron, beef roll, Norwegian blue mold cheese from Strandli farm, mustard mayonnaise, and port wine reduction. Served with rye bread and potato lefse.

Allergens: Sulphites, milk, eggs, mustard, wheat, and rye.

 

Carrot Soup | 125,-

Made with ginger and chili, bacon, roasted pumpkin seeds, Cocos Milk, and toasted sourdough bread.

Allergens: Rye, wheat, and milk.

 

Avocado Tartare with Aquavit-Cured Salmon | 175,-

Tartare with avocado, cream cheese, tomatoes, coriander, red cabbage, crostini, and pickled mustard seeds. Topped with Aquavit-cured salmon.

Allergens: Mustard, sulphites, wheat, fish, and milk.

 

MAINS

 

House Burger | 249 NOK / Double 349,-

180g Burger served with salad, chipotle mayonnaise, confit onions, and pickles. Served with French fries and aioli.

+Bacon, cheddar, gorgonzola, forest mushrooms, halloumi 40,- each

+DIRTY FRIES 35,-

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soy, and sulphites.

 

Fish Soup | 255,-

Mussels, cod, leeks, spring onions, chilli oil, carrots, and peas. Served with bread and aioli.

Allergens: Mollusks, fish, sulphites, milk, celery, and wheat.

 

Christmas Pappardelle | 235,-

Made with pumpkin and chèvre, served with spinach, cardamom sauce, confit walnuts, cranberries, and Christmas apple.

Allergens: Wheat, milk, eggs, and sulphites.

 

Beef Bourguignon | 285,-

Red wine-braised Norwegian beef, mushrooms, bacon. Served with homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphites, and celery.

 

Christmas Cod | 375,-

Fried Atlantic cod is served with carrots, petit pois puree, almond potatoes, Brussels sprouts, bacon, and smoked champagne sauce.

Allergens: Shellfish, eggs, milk, sulphites, and fish.

 

Christmas Ribs | 375,-

Ribs of free-range happy forest pig from Spikkerudgård in Vang. Served with red cabbage-flavored apple, almond potatoes, and homemade Christmas sauce. -Cranberries if they wish!

Allergens: Sulphites and milk.

 

Wild Mushroom Risotto | 225,-

Served with Parmesan cheese and clove oil.

+Chicken 80,-

Allergens: Mustard, sulphites, and milk.

 

Caesar Salad with Chicken | 265,-

Romano salad, bacon, parmesan, and homemade croutons.

Allergens: Fish, eggs, sulphite, milk, and wheat.

 

DESSERTS

 

Crème Brûlée | 145,-

Served with cloudberry ice cream.

Allergens: Eggs and milk.

 

Chocolate Fondant | 145,-

Served with vanilla ice cream.

Allergens: Wheat, milk, and eggs.

 

SIDES

 

Bread & Aioli | 75,-

Allergens: Mustard, sulphites, and eggs.

 

French Fries | 75,-

Allergens: Mustard, sulphites and eggs.

 

Olives | 75,-

Allergens: Sulphites.

 

Dirty Fries | 95,-

Allergens: Milk, mustard, sulphites, and eggs.