Vår meny byr på rause porsjoner

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Lunsj (11.00 – 15.00)

Fish ‘N Chips I 239,-

Fritert torsk, mynte ertestuing, tartar saus, grillet sitron og fries.

Allergener: Hvete, melk, sennep, egg, fisk & bygg

 

Fiskesuppe | 235,-

Fiskesuppe med torsk, blåskjell, purre, vårløk, chili, gulrøtter og erter.Brød og aioli serveres ved siden.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri & hvete

 

Quiche I 225,-

Laget med gresskar og chèvre. Serveres med spinat, beter, pære, valnøttsalat og raclette ost.

Allergener: Hvete, melk, egg, sulfitt & valnøtter.

Cæsarsalat med kylling | 225,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete

 

Avocado Sandwich | 179.-

Serveres på surdeigsbrød med salat, persille majones, 2 egg og syltetløk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete

 

Gnocchi med Skogssopp | 235,-

Nøttesmør saus med spinat, skogssopp, parmesan,

soyabønner og chilli.

Allergener: Hvete, egg, melk & sulfitt

 

Ribbe Sandwich| 235,-

Ribbe av frittgående skogsgris fra Spikkerud gård i Vang. Serveres på surdeigsbrød med hjemmelaget sennepsmajones,

rødkål, syltet løk og sjysaus.

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt, melk & egg.

 

Husets Burger | 235,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotle majones, confitert løk og pickels. Serveres med fries og aioli

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt

 

Boeuf Bourguignon | 279,-

Rødvinsbraisert Norsk storfe, sopp, bacon og små løk. 

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sultift & selleri

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites | 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Grønnsalat I 75,-

Allergerner: Hvete & melk

 

 

Desserter

Kokkens Riskrem | 125,-

Med rød saus og karamellisert appelsin.

Allergener: Melk & sulfitt.

 

Sjokolade custard| 135,-

Med mascarpone-is og salt karamellsaus.

Allergener: Melk, egg & sulfitt.

 

 

Middag (15.00 – 20.00)

Foretter

 

Julefjøl | 165,- 1 pers / 320,- 2 pers

Akevittgravet laks, fenalår, spekeskinke fra Tronfjell, okserull, Stilton muggost, sennepsmajones, portvinsreduksjon,

rugbrød og potetlefse.

Allergener: Sulfitt, fisk, melk, egg, hvete, sennep & rug.

 

Akevittgravet laks | 155 ,-

Serveres med Yorkshire pudding,

urtemartinert agurk, sennep og dillsaus.

Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt, hvete & melk.

 

Huskroketter | 155,-

Hjemmelaget kroketter med gressløk crème fraîche

Allergener: Melk, sulfitt, selleri, egg & hvete

 

AvokadoTartar| 145,-

Serveres med kremost, tomater, koriander, rødkål, crostini og syltet sennepsfrø.

Allergener: Sennep, sulfitt, hvete & melk

 

Hovedretter

Juletorsk | 325,-

Pannestekt torskeloin.

Serveres med gulrøtter, petit pois purè, mandelpoteter, rosenkål, bacon og røkt champagnesaus.

Allergener: Fisk, egg, skalldyr, melk & sulfitt

 

Fiskesuppe | 235,-

Fiskesuppe med torsk,

blåskjell, purre, vårløk, chilliolje, gulrøtter og erter.

Serveres med brød og aioli.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri, sennep, egg & hvete.

 

Quiche | 225,-

Laget med gresskar og chèvre. Serveres med spinat, beter, pære, valnøttsalat og raclette ost.

Allergener: Hvete, melk, egg, sulfitt & valnøtter.

 

Boef bourgignon | 279,-

Rødvinsbraisert norsk storfe, sopp, bacon og småløk. Serveres med

vår hjemmelagde potetpurè.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Juleribbe | 345,-

Ribbe av frittgående skogsgris fra

Spikkerud gård i Vang. Serveres med rødkål, mandelpoteter og hjemmelaget julesaus. – Tyttebær om de ønsker

Allergener: Sulfitt & melk.

 

Gnocchi med Skogsopp | 235,-

Nøttesmør saus med spinat, skogssopp, parmesan, gresskarkjerner, soya bønner, soltørket tomater og chilli olje.

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfitt

 

Husets burger | 2

180 gr. burger med salat, chipotlemajones, confitert løk, pickels, pommes frites og aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt.

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites| 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt, egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt, egg

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: sulfitt

 

 

Desserter

Sjokolade custard | 135,-

Med mascarpone-is og

salt karamellsaus.

Allergener: Melk, egg & sulfitt.

 

Kokkens riskrem | 125,-

Med rød saus og karamellisert appelsin.

Allergener: Melk & sulfitt.

 

Oste plate | 165,-

Spør servitør for dagens utvalg av ost

Allergener: Hvete, melk, sulfitt

 

Book bord

Take Away 12:00 - 19:00

Ribbe Sandwich | 235,-

Ribbe av frittgående skogsgris fra Spikkerud gård i Vang. Serveres på surdeigsbrød med

hjemmelaget sennepsmajones, rødkål, syltet løk

og sjysaus.

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt, melk & egg.

Husets Burger | 235,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotlemajones, confitert løk og pickels. Serveres med pommes frites og aioli .

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya, sulfitt

 

Cæsarsalat med kylling | 225,-

Romanosalat med kylling, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk, hvete

 

Boeuf Bourgignon  I 279,-

Rødvinsbraisert Norsk storfe, sopp, bacon og småløk,

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri

 

Ekstra

Pommes Frites | 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød med Aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: Hvete & melk

 

Drikke

San Pellegrino 0,50   | 90,-

Pepsi              0,33   | 55,-

Pepsi Max       0,33   | 55,-

Solo               0,33   I 55,-

 

For bestilling ring +47 456 33 998

Eller kom innom oss!

ENG

LUNCH (KL. 11:00 – 15:00)

Fish ‘N Chips I 239,-

Fried cod, mint pea stew, tartar sauce, grilled lemon and fries.

Allergens: Wheat, milk, mustard, eggs, fish & barley

 

Fish soup | 235,-

Fish soup with cod, mussels, leeks, spring onions, chilli, carrots and peas. Served with fries and aioli.

Allergens: Molluscs, fish, sulfite, milk, celery & wheat.

 

Quiche I 225,-

Made with pumpkin and chèvre. Served with spinach, beetroot, pear, walnut salad and raclette cheese.

Allergens: Wheat, milk, egg, sulphites & walnuts.

Cæsar salad with Chicken | 225,-

Romano salad, bacon, parmesan and homemade croutons.

Allergens: Fish, eggs, sulfite, milk, wheat milk, celery & wheat,

 

Avocado Sandwich | 179.-

Served on sourdough bread with salad, parsley mayonnaise, 2 eggs and pickeld onions.

Allergens: Eggs, mustard, sulfite & wheat

 

Gnocchi with wild Mushrooms  I  235,-

Brown butter sauce with spinach, wild mushrooms, parmesan, soyabeans and chilli.

Allergens: Wheat, egg, milk & sulfitte

 

Pork Rib Sandwich | 235,-

Ribs from free-range forest pig from Spikkerud farm in Vang, served on sourdough bread with homemade mustard mayonnaise,

red cabbage, pickled onions and gravy.

Allergens: Wheat, mustard, sulphite, milk & egg.

 

House Burger| 235,-

180 gr. The burger is served with salad, chipotle mayonnaise, confit onions and pickles. Served with fries and aioli

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soy, sulfite

 

Beef Bourguignon | 279,-

Red wine braised Norweigian beef, mushrooms, bacon and chives.

Served with our homemade mashesd potatoes.

Allergens: Milk, sultite & celery

 

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfite

 

French Fries | 70, –

Allergens: Mustard, sulfite & eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite & eggs

 

Green Salad  I  75,-

Allergens: Sulfite

 

DESSERTS

The chef’s rice cream | 125,-

Served with red sauce and caramelized orange.

Allergens: Milk & sulphite.

 

Chocolate custard | 135,-

With mascarpone icecream and homemade caramel sauce.

Allergens: Milk, egg & sulphite.

 

 

 

 

DINNER (KL. 15:00 – 20:00)

STARTER

 

Christmas charcuterie| 165,- 1 pers/ 320,- 2 pers

Aquavit cured salmon, traditional Norwegian cured meat, Tronfjell cured ham, beef roll, Stilton blue cheese, mustard mayonnaise, port wine reduction, rye bread and potato bread.

Allergens: Sulphites, fish, milk, egg, wheat, mustard & rye.

 

Aquavit cured salmon | 155 ,-

Served with Yorkshire pudding, herb marinated cucumber, mustard and dill sauce.

Allergens: Fish, egg, mustard, sulphites, wheat & milk.

 

House croquettes | 155,-

Homemade croquettes with chive crème fraîche.

Allergens: Milk, sulphites, celery, egg & wheat.
Avocado tartare | 145,-

Served with cream cheese, tomatoes, coriander, red cabbage, crostini and pickled mustard seeds.

Allergens: Mustard, sulphites, wheat & milk.

 

MAIN COURSES

Christmas cod | 325,-

Pan-fried Atlantic cod. Served with carrots, petit pois puree, almond potatoes, bacon and smoked champagne sauce.

Allergens: Fish, egg, shellfish, milk & sulphite

 

Fish soup | 235,-

Fish soup with cod,

mussels, leek, spring onions, chili oil, carrots and peas.

Served with bread and aioli.

Allergens: Molluscs, fish, sulphite, milk, celery, mustard, egg & wheat.

 

Quiche | 225,-

Made with pumpkin and chèvre. Served with spinach, beetroot, pear, walnut salad and raclette cheese.

Allergens: Wheat, milk, egg, sulphites & walnuts.

 

Beef bourguignon | 279 ,-

Red wine braised Norwegian beef, mushrooms, bacon and chives. Served with our homemade potato puree.

Allergens: Milk, sulphites & celery.

 

Christmas ribs| 345,-

Ribs from free-range forest pig from Spikkerud farm in Vang. Red cabbage, almond potatoes and homemade Christmas sauce.

– Cranberries optional

Allergens: Sulphites & milk.

 

Wild Mushroom Gnocchi | 235, – 

Brown butter sauce with spinach, forest mushrooms, parmesan, pumpkin seeds, soya beens, sun-dried tomatoes and chilli oil

Allergens: Eggs, milk, sulfite & wheat

 

House Burger | 235 ,-

 

180 gr. burger with salad, chipotle mayonnaise, confit onion and pickles.

Served with fries and aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / piece

Allergens: Wheat, barley, milk, egg, mustard, soy & sulphites.

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfitt

 

French Fries | 70, –

Allergens: Mustard, sulfite, eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite, eggs

 

Green salad  I 75,-

Allergens: Sulphite

 

DESSERTS

Chef’s rice cream | 125,-

Served with red sauce and caramelized orange.

Allergens: Milk & sulphites.

Cheese plate | 165,-

Ask the waiter for today’s selection of cheese.

Allergens: Wheat, milk & sulphites.

 

Chocolate custard | 135,-

With mascarpone ice cream and homemade caramel sauce.

Allergens: Milk, egg & sulphites.