Vår meny byr på rause porsjoner

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Småretter

Kremet fiskesuppe liten | 105,-

Fiskesuppen med torsk, blåskjell, purre, gulrøtter og erter. Brød og aioli serveres på siden.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri, hvete

 

Spekefjøl | 210,- (2 personer) / 105,- (1 person)

Fennikelsalami, spicy calabrisalami, parmaskinke og manchego-ost . Serveres med marinerte oliven, brød og salviesmør.

Allergener: Melk, hvete

 

Salat med Chèvre og valnøtter | 125,-

Salaten serveres med rødbeter, konfiterte valnøtter og gratinert chèvre, toppes med balsamico-glace.

Allergener: Valnøtter, melk, sulfitt

 

Brød og smør | 25,-

Allergener: Nøtter, melk, sulfitt, hvete

 

Oliven | 40,-

 

Pommes Frites | 45,-

 

 

Hovedretter

Kremet fiskesuppe stor | 165,-

Fiskesuppen er laget med torsk, blåskjell, purre, gulrøtter og erter. Brød og aioli serveres på siden.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri, hvete

 

Cæsarsalat med kylling | 170,-

Tradisjonell Cæsarsalat med bacon, romanosalat, parmesan og hjemmelagde krutonger

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk, hvete.

 

Avokadosandwich med to egg | 155,-

Serveres på surdeigsbrød med hjemmelaget persillemajones og toppes med stekt egg og hjemmesyltet løk.

Allergener: Hvete, egg, sennep

 

Steak Sandwich| 165,-

Sandwichen lages av surdeigsbrød med trøffelmajones, tre typer sopp, 120 gr entrecote og ruccola, toppes med revet pepperrot og Balsamico-glace.

Allergener: Hvete, sulfitt, sennep, egg

 

Gnocchi med tomat og sopp| 185,-

Gnocchi  serveres med semitørkede tomater, brokkoli, stekt sopp og i en tomatsaus. Toppes med gresskarkjerner og parmesan.

Allergener: Hvete, egg

 

Husets Burger | 185,-

Serveres med salat, chipotle-majones, confitert løk og pikcels. Pommes frites og aioli følger med.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola 20,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya, sulfitt

 

Vegetarburger fra Beyond Meat | 215,-

Serveres med salat, chipotle-majones, confitert løk og pikcels. Pommes frites og aioli følger med.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola 20,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya, sulfitt

 

Fra kl. 15.00

Torsk med jordskokk og blomkålpuré | 245,-

Pannestekt torskeloin serveres med jordskokk, blomkålpuré og en hvitvinssaus, toppes med pastinakkchips.

Allergener: Fisk, bløtdyr, melk, sulfitt

 

Boeuf Bourguignon | 235,-

Langtidskokt rødvinsgryte av norsk storfe, sopp, bacon og småløk, serveres med vår hjemmelagde urtepotetmos.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri

 

Entrecôte| 275,-

Serveres med kokkens hjemmelagde béarneisesaus, ovnsbakte poteter, aspargesbønner og padronpaprika.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri, egg

 

 

 

Book bord

Desserter

Sjokoladekake med konfiterte valnøtter | 110,-

Serveres med vaniljeis.

Allergener: Valnøtter, melk, sulfitt

 

Is eller sorbet| 59,-

Velg mellom vanilje, sjokolade, amaretto og pistasj-is eller sorbet med smak av jordbær eller mango.

Allergener: Melk, sulfitt.