Vår meny byr på rause porsjoner

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Lunsj (11.00 – 15.00)

 

Fish ‘N Chips I 239,-

Fritert torsk, mynte ertestuing, tartar saus, grillet sitron og fries.

Allergener: Hvete, melk, sennep, egg, fisk & bygg

 

Fiskesuppe | 235,-

Fiskesuppe med torsk, blåskjell, purre, vårløk, chili, gulrøtter og erter.

Brød og aioli serveres ved siden.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri & hvete

 

Chèvre Salat I 210,-

Salat med trio beter, chèvre ost, lønnesirup, ovnsbaktpære, konfitert valnøtter og balsamino-glace.

Allergener: Valnøtter, sulfitt & melk

 

Cæsarsalat med kylling | 225,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete

 

Avocado Sandwich | 179.-

Serveres på surdeigsbrød med salat, persille majones, 2 egg og syltetløk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete

 

Gnocchi med Skogssopp | 235,-

Nøttesmør saus med spinat, skogssopp, parmesan, soyabønner og chilli.

Allergener: Hvete, egg, melk & sulfitt

 

Steak Sandwich| 239,-

Serveres på surdeigsbrød med 120 gr. ytrefilet, sopp og ruccola. Toppes med revet pepperrot og balsamico-glace.

Allergener: Hvete, sulfitt, sennep & egg

 

Husets Burger | 235,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotle majones, confitert løk og pickels. Serveres med fries og aioli

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt

 

Boeuf Bourguignon | 279,-

Rødvinsbraisert Norsk storfe, sopp, bacon og små løk. 

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sultift & selleri

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites | 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Hvitløks brød I 95,-

Allergener: Hvete, melk & hvitløk

 

Grønnsalat I 75,-

Allergerner: Hvete & melk

 

 

Desserter

Mørk sjokolade Brownie | 135,-

Aprikos, og valnøtt Brownie, serveres med Solbær sorbet.

Allergener: Valnøtter, melk, sulfitt & egg

 

Eple smuldrepai | 135,-

Serveres med Vanilje Is

Allergener: Melk, sulfitt, hvete  & egg

 

Middag (15.00 – 20.00)

Foretter

Fjøl | 175,-

Fennikelsalami, spicy calabrisalami, serranoskinke og Tyrrel’s chips. Serveres med marinerte oliven, brød og aioli.

Allergener: Egg, hvete, sulfit, sennep

 

Huskroketter | 155,-

Hjemmelaget kroketter med gressløk crème fraîche

Allergener: Melk, sulfitt, selleri, egg & hvete

 

Avocado Tartar| 145,-

Vegetar tartar med Avocado, kremost, tomater, koriander, rødkål, Crostini og syltet sennep frø.

Allergener: melk, sulfit, hvete & sennep

 

Kamskjell  I  175,-

Serveres med marinert rødbeter, spansk chorizo, søtpotet puré, pastinakk chips og sitron honning vinagrette.

Allergener: melk, sulfit & skaldyr

 

Hovedretter

Filet Mignon  I  335,-

Serveres med grillet hjerte salat, potet kake, balsamico syltet løk, rødvin og sjarlott saus.

Allergener: Sulfitt, egg & selleri

 

Boef Bourgignon  I  279,-

Rødvinsbresert Norsk storfe, sopp. bacon, og smøløk.

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri

 

Husets Burger | 235,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotle majones, confitert løk og pickels. Serveres med fries og aioli

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya, sulfitt

 

Torsk | 315,-

Ovnsbakt småpotet, sautert blomkål, asparges bønner, syltet knutekål, kapers beurre blanc og sprø bacon på toppen.

Allergener: Fisk, skalldyr, melk & sulfitt.

 

Fiskesuppe  I  235,-

Fiskesuppe med Torsk, blåskjell, purre, vårløk, chilli, gulrøtter og erter.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri & hvete.

 

Gnocchi med Skogsopp | 235,-

Nøttesmør saus med spinat, skogssopp, parmesan, gresskarkjerner, soya bønner, soltørket tomater og chilli olje.

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfitt

 

Blomkål Steak  I  215,-

Grillet Blomkål med gresskar puré, syltet selleri, safranløk escabeche, sprøstekt jordskokk og mornay sause

Allergener: Melk egg, sulfitt & soya

 

Chèvre salat  I  210,-

Salat med tre typer beter, chèvre ost, lønnesirup ovnsbakt pære, konfitertevalnøtter og balsamico-glace.

Allergener: Melk, valnøtter, sulfitt

 

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites| 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt, egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt, egg

 

Hvitløks brød  I 95,-

Allergener: hvete, melk og hvitløk

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: sulfitt

 

 

Desserter

Mørksjokolade Brownie | 135,-

Aprikos og valnøtt, sjokolade brownie serveres med solbær sorbet.

Allergener: Valnøtter, melk, sulfitt, hvete & egg

 

Eple smuldrepai  I 135,-

Eple smulderpai serveres med vanilje is.

Allergener: Hvete, melk, sulfitt

 

Oste plate | 165,-

Spør servitør for dagens utvalg av ost

Allergener: Hvete, melk, sulfitt

 

Book bord

Take Away

Husets Burger | 235,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotlemajones, confitert løk og pickels. Serveres med pommes frites og aioli .

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya, sulfitt

 

Cæsarsalat med kylling | 225,-

Romanosalat med kylling, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk, hvete

 

Boeuf Bourgignon  I 279,-

Rødvinsbraisert Norsk storfe, sopp, bacon og småløk,

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri

 

Ekstra

Pommes Frites | 70,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød med Aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Hvitløksbrød    I 95,-

Allergener: hvete, melk & hvitløk

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: Hvete & melk

 

 

Drikke

San Pellegrino 0,50   | 90,-

Pepsi              0,33   | 54,-

Pepsi Max       0,33   | 54,-

Solo               0,33   I 54,-

 

For bestilling ring +47 456 33 998

Eller kom innom oss!

ENG

LUNCH (KL. 11:00 – 15:00)

Fish ‘N Chips I 239,-

Fried cod, mint pea stew, tartar sauce, grilled lemon and fries.

Allergens: Wheat, milk, mustard, eggs, fish & barley

 

Fish soup | 235,-

Fish soup with cod, mussels, leeks, spring onions, chilli, carrots and peas. Served with fries and aioli.

Allergens: Molluscs, fish, sulfite, milk, celery & wheat.

 

Chèvre salad  I 210,-

Salad with trio beets, Chèvre cheese, maple syrup, oven-baked pear, candied walnuts and balsamic glaze.

Allergens: Walnuts, sulfite & milk

 

Cæsar salad with Chicken | 225,-

Romano salad, bacon, parmesan and homemade croutons.

Allergens: Fish, eggs, sulfite, milk, wheat milk, celery & wheat,

 

Avocado Sandwich | 179.-

Served on sourdough bread with salad, parsley mayonnaise, 2 eggs and pickeld onions.

Allergens: Eggs, mustard, sulfite & wheat

 

Gnocchi with wild Mushrooms  I  235,-

Brown butter sauce with spinach, wild mushrooms, parmesan, soyabeans and chilli.

Allergens: Wheat, egg, milk & sulfitte

 

Steak Sandwich| 239,-

Served on sourdough bread with

120 gr. entrecôte, mushrooms and arugula. Topped with grated horseradish and balsamic glaze.

Allergens: Wheat, sulfite, mustard & eggs

 

The House Burger| 235,-

180 gr. The burger is served with salad, chipotle mayonnaise, confit onions and pickles. Served with fries and aioli

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soy, sulfite

 

Beef Bourguignon | 279,-

Red wine braised Norweigian beef, mushrooms, bacon and chives.

Served with our homemade mashesd potatoes.

Allergens: Milk, sultite & celery

 

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfite

 

French Fries | 70, –

Allergens: Mustard, sulfite & eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite & eggs

 

Garlic Bread I  95,-

Allergens: Wheat, milk & garlic

 

Green Salad  I  75,-

Allergens: Sulfite

 

DESSERTS

Dark Choclate Brownie | 135,-

Served with walnut brownie and blackcurrant sorbet.

Allergens: Walnuts, milk, sulfite, wheat & eggs

 

Apple Crumble | 135,-

Served with Vanilla ice cream

Allergens: Milk, wheat & eggs

 

 

 

DINNER (KL. 15:00 – 20:00)

STARTER

Charcuteria| 175,-

Fennel salami, spicy calabris salami, serrano ham and beer sausage. Served with marinated olives, bread and aioli.

Allergens: Eggs, wheat, sulfite, mustard

 

House croquettes | 155,-

Homemade croquettes  with chives crème fraîche

Allergens: Milk, sulfite, celery, eggs & wheat

 

Avocado Tartar | 145,-

Vegetarian tartar with avocado, cream cheese, tomatoes, coriander, red cabbage, Crostini & pickled mustard seeds.

Allergens: Mustard, sulphite, wheat & milk

 

Scallops| 175,-

Served with marinated beetroot, spanich chorizo, sweet potato puree, parsnip chips & lemon honey vinagrette

Allergens: shellfish, sulphite & milk

 

MAIN COURSES

Filet Mignon I 335,-

Served with grilled heart salad, potato cake, balsamic pickled onions, red wine and charlotte sauce

Allergens: Sulphite, eggs & celery

 

Boef Bourgignon | 279,-

Red wine braised Norweigan beef, mushrooms, bacon and chives.

Served with our homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphite & celery.

 

The House Burger| 235,-

180 gr. The burger is served with salad, chipotle mayonnaise, confit onions and pickles. Served with fries and aioli

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soy, sulfite

 

Cod I 315,-

Oven-baked small potatoes, sautéed cauliflower, asparagus, beans, pickled collard greens, capers beurre blanc & crispy bacon on the top

Allergens: Mammals, fish, milk, & sulphite

 

Fishsoupe | 235,-

Fish soup with Cod, mussels, leeks, spring onions, chilli, carrots, and peas. Bread and aioli are served on the side.

Allergens: Molluscs, fish, milk, sulphite, milk, celery & wheat.

 

Wild Mushroom Gnocchi | 235, – 

Brown butter sauce with spinach, forest mushrooms, parmesan, pumpkin seeds, soya beens, sun-dried tomatoes and chilli oil

Allergens: Eggs, milk, sulfite & wheat

 

Cauliflower Steak| 215,-

Grilled cauliflower with pumpkin puree, pickled celery, saffron onion, escabeche, crispy fried Jerusalem artichoke and mornay sauce.

Allergens: Milk, sulfite, eggs & soya

 

Chèvre Salad| 210,-

Salad with three types of beets, chèvre cheese, maple syrup oven-baked pear, confit walnuts and balsa, soy, sulfite

mic glaze.

Allergens: Walnuts, sulphite & milk

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfitt

 

French Fries | 70, –

Allergens: Mustard, sulfite, eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite, eggs

 

Garlic Bread  I 95,-

Allergens: Wheat, milk & garlic

 

Green salad  I 75,-

Allergens: Sulphite

 

DESSERTS

Dark Chocolate Brownie | 135,-

Apricot and walnut, chocolate brownie is served with blackcurrant sorbet.

Allergens: Walnuts, milk, sulfite, wheat & eggs

Apple Crumble pie| 135,-

Served with vanilla ice cream

Allergens: Milk, wheat & eggs

 

Cheese Plate| 165,-

Ask waiter for today’s selection og cheese

Allergens: Milk, sulfite, wheat