Vår meny byr på hjemmelaget mat med kjærlighet

 

Vi serverer den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

 

Hos oss jobber vi kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer. Vi benytter kun bærekraftig norsk sjømat og fokuserer på å redusere matsvinn.

Book bord

Lunsj (11.00 – 15.00)

Fish ‘N Chips I 239,-

Fritert torsk, mynte ertestuing, tartar saus, grillet sitron og fries.

Allergener: Hvete, melk, sennep, egg, fisk & bygg

 

Fiskesuppe | 235,-

Fiskesuppe med torsk, blåskjell, purre, vårløk, chili, gulrøtter og erter.Brød og aioli serveres ved siden.

Allergener: Bløtdyr, fisk, sulfitt, melk, selleri & hvete

 

Bangers & Mash | 255,-

Chipotle og cheddar sage med potet stappe, brokkolini

og løk saus.

 Allergener: Melk, sulfitt & hvete.

Steak Sandwich| 235,-

Serveres på surdeigs brød med

120 gram ytre filet, sopp og ruccola. Toppes med revet pepperrot og balsamico-glace

Allergener: Hvete, sulfitt, sennep & egg.

 

Husets Burger | 239,-

180 gram burger serveres med salat, chipotle majones, konferert løk og pikkels. Serveres med fries og aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt.

 

Boeuf bourguignon |279,-

Rødvins braisert norsk storfe, sopp, bacon og småløk. Serveres med vår hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Gnocchi chevre | 235,-

Chevresaus med rødbeter, skogsopp, soyabønner, soltørkede tomater og chiliolje..

Allergener: Hvete, egg, melk,soya & sulfitt.

 

Pappardelle| 225,-

Nøttesmør saus med sitron, sautert blomkål, spinat, halloumi, parmesan, persille pesto og gresskar kjerner.

Allergener: Melk, hvete, egg & sulfitt.

 

Cæsarsalat med kylling | 235,-

Romano salat, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete.

 

Avoccado Sandwich | 189.-

Serveres på surdeigs brød med salat, persille majones, egg og sylteløk.

Allergener: Egg, sennep, sulfitt & hvete.

 

 

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Grønnsalat I 75,-

Allergerner: Hvete & melk

 

 

Desserter

Vanilje Kake| 135,-

Pudding kake serveres

med salt karamell saus.

Allergener: Hvete, egg, melk & sulfitt.

 

Eple smuldrepai | 135,-

Serveres med vanilje is.

Allergener: Melk, hvete & egg.

Sjokolade custard| 145,-

Med jordbær sorbet og konfirert valnøtter

Allergener: Melk, egg & sulfitt.

Middag (15.00 – 20.00)

Foretter

 

Steak crostini | 175,-

Grillet indrefilet, chimichurri, pepperrotkrem og løksyltetøy.

Allergener: Hvete, melk & sulfitt.

 

Sopp parfait | 155,-

Hjemmelagd parfait serveres med vårt surdeigsbrød.

Allergener: Hvete & melk.

 

Kroketter I 165,-

Hjemmelaget kroketter med gressløk crème fraiche.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri, egg & hvete.

 

Gravet ørret I 175,-

Serveres med rødbeter, dillmajones og syltet agurk.

Allergener: Fisk, egg, sulfitt & sennep.

 

Hovedretter

Ytrefilet| 345,-

Serveres med kokkens hjemmelagde bearnaisesaus, ovnsbakte poteter, selleripuré, aspargesbønner og braisert pastinakk.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri & egg.

 

Boeuf Bourguignon| 279,-

Rødvinsbraisert norsk storfe, sopp, bacon og småløk. Serveres med vår hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri.

 

Husets Burger | 239,-

80 gr. burger serveres med salat, chipotlemajones, konfitert løk og pickled agurk. Serveres med pommes frites og aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt.

 

Pappardelle| 225,-

Nøttesmørsaus med sitron, sautert blomkål, spinat, halloumi ost, parmesan, persillepesto og gresskarkjerner.

Allergener: Hvete, egg, melk & sulfitt.

 

Pannestekt torsk| 345,-

Pannestekt torskeloin servert med variasjon av jordskokk, sautert grønnkål og hvitvinssaus.

Allergener: Fisk, skalldyr, melk & sulfitt.

 

Gnocchi | 235,-

Chevresaus med rødbeter, skogsopp, soyabønner, soltørkede tomater og chili olje.

Allergener: Hvete, egg, melk, soya & sulfitt.

 

Bangers & Mash | 255,-

Chipotlemajones og cheddar sage med potetstappe, brokkolini

og løksaus.

Allergener: Melk, sulfitt & hvete.

 

Tilbehør

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Pommes Frites| 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød og aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: Sulfitt

 

 

Desserter

Vaniljekake| 135,-

Pudding kake serveres med salt karamellsaus.

Allergener: Hvete, egg, melk & sulfitt.

 

Sjokolade custard| 145,-

Med jordbær sorbet og konfiterte valnøtter.

Allergener: Melk, egg & sulfitt.

 

Eplesmuldrepai| 135,-

Eplesmuldrepai serveres med vaniljeis.

Allergener: Hvete, melk & sulfitt.

 

Book bord

Take Away 12:00 - 19:00

Husets Burger | 239,-

180 gr. burger serveres med salat, chipotlemajones, konfitert løk og pickels. Serveres med pommes frites og aioli .

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / STK

Allergener: Hvete, bygg, melk, egg, sennep, soya & sulfitt

 

Cæsarsalat med kylling | 235,-

Romanosalat med kylling, bacon, parmesan og hjemmelagde krutonger

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk & hvete

 

Boeuf Bourgignon  I 279,-

Rødvinsbraisert Norsk storfe, sopp, bacon og småløk,

Serveres med hjemmelagde potetmos.

Allergener: Melk, sulfitt & selleri

 

Ekstra

Pommes Frites | 75,-

Allergener: Sennep, sulfitt & egg

 

Brød med Aioli | 75,-

Allergener: Hvete, sennep, sulfitt & egg

 

Oliven | 75,-

Allergener: Sulfitt

 

Grønnsalat  I 75,-

Allergener: Hvete & melk

 

Drikke

San Pellegrino 0,50   | 92,-

Pepsi              0,33   | 55,-

Pepsi Max       0,33   | 55,-

Solo               0,33   I 55,-

 

For bestilling ring +47 456 33 998

Eller kom innom oss!

ENG

LUNCH (KL. 11:00 – 15:00)

Fish ‘N Chips I 239,-

Fried cod, mint pea stew, tartar sauce, grilled lemon and fries.

Allergens: Wheat, milk, mustard, eggs, fish & barley.

 

Fish soup| 235,-

Fish soup with cod,

mussels, leeks, spring onions, chilli, carrots and peas.

Bread and aioli are served on the side.

Allergens: Molluscs, fish, sulphite, milk, celery & wheat.

 

Bangers & Mash | 255,-

Chipotle and cheddar saw with potato stuffing, broccolini

and onion sauce.

 Allergens: Milk, sulphite & wheat.

 

Steak Sandwich| 235,-

Served on sourdough bread with

120 grams of tenderloin, mushrooms and arugula. Top with grated horseradish and balsamic glaze.

Allergens: Wheat, sulphite, mustard & egg.

 

House Burger | 239,-

180 gram burger served with salad, chipotle mayonnaise, onion and pickles. Served with fries and aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / P.P

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soya & sulphite.

 

Boeuf bourguignon |279,-

Red wine braised Norwegian beef, mushrooms, bacon and chives. Served with our homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphite & celery.

 

Gnocchi Chevre| 235,-

Chevre sauce with beetroot, forest mushrooms, soybeans, sun-dried tomatoes and chilli oil.

Allergens: Wheat, eggs, milk & sulphite.

 

Papardelle| 225,-

Brown butter sauce with lemon, sautéed cauliflower, spinach, halloumi, parmesan, parsley pesto and pumpkin seeds.

Allergens: Milk, wheat, eggs & sulphite.

 

Caesar salad with chicken | 235,-

Romano salad, bacon, parmesan and homemade croutons

Allergens: Fish, eggs, sulphite, milk & wheat.

 

Avoccado Sandwich | 189.-

Served on sourdough bread with salad, parsley mayonnaise, egg and pickled onion.

Allergens: Eggs, mustard, sulphite & wheat.

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfite

 

French Fries | 75, –

Allergens: Mustard, sulfite & eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite & eggs

 

Green Salad  I  75,-

Allergens: Sulfite

 

DESSERTS

Vanilla Cake| 135,-

Pudding cake is served with salted caramel sauce.

Allergens: Wheat, eggs, milk & sulphite.

 

Apple crumble pie| 135,-

Served with vanilla ice cream.

Allergens: Milk, wheat & eggs.

 

Chocolate custard| 145,-

With strawberry sorbet and candied walnuts

Allergens: Milk, eggs & sulphite.

 

 

 

 

DINNER (KL. 15:00 – 20:00)

STARTER

 

Steak crostini | 175,-

Grilled tenderloin, chimichurri, horseradish cream and

onion jam.

Allergens: Wheat, milk & sulphite.

 

Mushroom parfait| 155,-

Homemade parfait served with our sourdough bread.

Allergens: Wheat & milk.

 

Croquettes I 165,-

Homemade croquettes with chive crème fraiche.

Allergens: Milk, sulphite, celery,  eggs & wheat.

Cured trout I 175,-

Served with beetroot, dill mayonnaise and pickled cucumber.

Allergens: Fish, eggs, sulphite & mustard.

 

MAIN COURSES

Sirloin steak | 345,-

Served with the chef’s homemade béarnaise sauce, oven-baked potatoes, celery puree, asparagus beans and braised parsnips.

Allergens: Milk, sulphite, celery & eggs.

 

Beef Bourguignon | 279,-

Red wine braised Norwegian beef, mushrooms, bacon and chives. Served with our homemade mashed potatoes.

Allergens: Milk, sulphite & celery.

 

House Burger | 239,-

180 gr. burger is served with salad, chipotle mayonnaise, onion and pickles. Served with fries and aioli.

+ Bacon, cheddar, gorgonzola, halloumi 35,- / P.P

Allergens: Wheat, barley, milk, eggs, mustard, soya & sulphite.

 

Beef bourguignon | 279 ,-

Red wine braised Norwegian beef, mushrooms, bacon and chives. Served with our homemade potato puree.

Allergens: Milk, sulphites & celery.

 

Bangers & Mash | 255,-

Chipotle mayonnaise and cheddar cheese with mashed potatoes, broccolini and onion sauce.

Allergens: Milk, sulphite & wheat.

 

Pan fried cod | 345,-

Pan fried cod loin served with Jerusalem artichoke variety, sauteed kale and white wine sauce.

Allergens: Fish, shellfish, milk & sulphite.

 

Gnocchi | 235,-

Chevre sauce with beetroot, forest mushrooms, soybeans, sun-dried tomatoes and chili oil.

Allergens: Wheat, eggs, milk & sulphite.

 

Pappardelle| 225,-

Brown butter sauce with lemon, sautéed cauliflower, spinach, halloumi cheese, parmesan and pumpkin seeds.

Allergens: Wheat, eggs, milk & sulphite.

 

 

SIDES

Olive | 75,-

Allergens: Sulfitt

 

French Fries | 75, –

Allergens: Mustard, sulfite, eggs

 

Bread & aioli | 75, –

Allergens: Wheat, mustard, sulfite, eggs

 

Green salad  I 75,-

Allergens: Sulphite

 

DESSERTS

Vanilla Cake | 135,-

Pudding cake is served with salted caramel sauce.

Allergens: Wheat, eggs, milk & sulphite.

Chocolate custard | 145,-

With strawberry sorbet and candied walnuts

Allergens: Milk, eggs & sulphite.

 

Apple crumble pie | 135,-

Apple crumble pie is served with vanilla ice cream.

Allergens: Wheat, milk & sulphite.