VÅRE ANDRE LOKALER I OSLO

Vi har flere lokasjoner med selskapsrom og restauranter som passer perfekt til både faglige og sosiale sammenkomster.

 

SKØYEN

HOS ALMA

En utvidelse av ditt eget hjem eller kontor! Hos oss har du flotte muligheter for å arrangere fester for mange anledninger med opptil 110 sitteplasser. Er det på tide for julebord, sommerfest eller har du en konfirmant som skal feires?

Les mer

SKØYEN ATRIUM

På Skøien Atrium tilbyr vi alle våre gjester skreddersydde møter og arrangement i nye moderne lokaler og har fleksible løsninger for grupper fra 4 til 200 personer.

Les mer

TRIBE SKØYEN

På Tribe Skøyen har vi luftige møterom opptil 12 personer med det beste av AV-utstyr. Vi har også lagt alt til rette for gode digitale møter, uansett hvor i verden dere befinner dere så kan dere møtes hos oss!

Les mer

SENTRUM

SALOME

Salome er en kombinert bacaro og trattoria med 120 sitteplasser som ligger rett ved Operaen i Oslo. En bacaro er en venetiansk vinbar, et uformelt møtested med vin på glass, enkle drinker og cicchetti – småretter. I trattoriaen serverer vi klassiske venetianske retter.

Les mer

SPAGHETTERIA

Et stort hjerte som banker for pasta! Enkle, autentiske italienske retter, og en liten deli så du kan lage den gode maten hjemme. For store og små grupper anbefaler vi vår spesialmeny, som vi har kalt Pastabonanza – et raust måltid i siciliansk stil.

Les mer

PRENSA PINXTOS

Vårt mål er å fange den enkle nytelsen om en kveld ute med gode venner, kollegaer, god mat og drikke, gjennom retter inspirert av den kulinariske kreativiteten til moderne pintxos-barer.

Les mer

SALONGEN

Salongen ligger i Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo og er et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer. Kapasitet opptil 100 personer. Her befinner du deg i omgivelser som inspirerer.

Les mer

HELSFYR

TREWERKET

Trewerket er restauranten med 120 sitteplasser som ligger i første etasje av massivtrebygget Valle Wood ved Intility Arena. Her får du servert god og avslappet mat fra alle verdens hjørner med fokus på kvalitet, gode råvarer og bærekraft.

Les mer

TRIBE VALLE

Her finner du møterom opptil 18 personer. Våre møteverter sørger for at alt er klart til møtet. Bestill lokaler, utstyr, mat og drikke i forkant – resten ordner vi. Alle våre møterom har tilpasset AV-utstyr. Rommene er lyse og luftige.

Les mer

ØKERN

MR. GARDEN

Et elegant lokale med opptil 106 sitteplasser. Her får du smaken av det vegetariske tilberedt på måter du ikke har smakt tidligere.

Les mer

MOLTO TRATTORIA

Den italienske samlingsplassen på Økern Portal med 102 sitteplasser, samt uteservering. Her får du servert de klassiske italienske rettene med pasta og pizza i grunn.

Les mer

MS. FARMER

Et elegant lokale med opptil 106 sitteplasser. Her får du smaken av det vegetariske tilberedt på måter du ikke har smakt tidligere.

Les mer

Kazam Bowl

Et eksotisk sted med røtter i Asia, opptil 92 sitteplasser. Her får du serververt de asiatiske smakene, og de fleste retterne serveres i en bowl. Vi tilbyr også spicy og velsmakende småretter her.

Les mer

STREET FLAVOURS

Et lokale som tar deg med til alle verdens hjørner med 94 sitteplasser. Her får du servert gatemat fra alle verdenshjørner. Utvalget er variert og levende. Inspirasjonen og smakene har vi hentet fra alle verdens markeder.

Les mer